AliExpress review 1

27. března 2018 v 17:10 |  AliExpress reviews
Krásné úterní odpoledne 💋 mám tu pro vás recenzi jednoho z mnoha kosmetických produktů, které jsem objednávala na AliExpressu. Produkty už se mi doma postupně hromadí (z čehož mám pochopitelně radost) a proto se můžete těšit na další recenze, které budu přidávat postupně a u každé z recenzí najdete i odkaz, kde produkt objednat. Teď už dost řečí a pojďme na recenzi.

Objednáno dne: 08.02.2018
Doručeno dne: 23.03.2018
Cena: 3.51 $ (s tehdejším kurzem = 67,84 Kč)

Jedná se o tekutý rozjasňovač. Měla jsem na výběr ze tří odstínů (Pearl, Bronze, Tan) a nakonec u mě vyhrál odstín Pearl - ačkoliv dnes bych volila jinak a raději vybrala odstín Bronze, který se bude perfektně hodit na léto (a proto jsem ho raději taky objednala, žejo).

S tekutým rozjasňovačem jsem doposud neměla možnost pracovat, ale velmi mile mě překvapil, ačkoliv jsem mu z počátku moc šancí nedávala. Pipeta v lahvičce je tak trochu zbytečná, jelikož takové množství rozjasňovače, které dokáže pipeta pojmout při líčení nikdy nepoužijete. Ale vypadá to hezky, to jo. Při líčení tekutý rozjasňovač aplikuji až úplně nakonec. Rozjasňovač je docela pigmentovaný, takže při líčení ho stačí menší množství. Dle mého navíc vydrží déle než klasický pudrový rozjasňovač.

Za mě tedy tento produkt z AliExpressu zatím bomba a doporučuji ho dál. Doba dodání byla u tohoto produktu delší než jem zvyklá, ale jsem ráda, že rozjasňovač vůbec přišel a přišel nepoškozený. Tady už máte odkaz, kde jsem produkt objednávala.


 


Komentáře

1 Míša Šislerová Míša Šislerová | E-mail | Web | 28. března 2018 v 8:57 | Reagovat

Páni, to já bych se teda bála objednávat kosmetiku z Ali. Ale pokud dobře poslouží jako drahá tady, tak proč ne :) Doba dodání byla opravdu o něco delší. Normálně je tak měsíc :)

https://wantbefitm.blogspot.cz/

2 Tereza Outcry Tereza Outcry | Web | 28. března 2018 v 18:44 | Reagovat

To já od té doby, co jsem si na doporučení kamarádky kdysi objednala rtěnku tohle už neriskuji a raději objednávám jen samé blbinky - kryty, samolepky a podobně. :-)

3 B. B. | Web | 28. března 2018 v 20:41 | Reagovat

Já bych si asi takhle na objednávání kosmetiky z netu netroufla. Zkusila jsem to jednou a vůbec jsem se netrefila :D.
Co se týče rozjasňovačů, tak těm moc upřímně nedávám. Jako sem tam si ho dám, ale spíš se stává, že zapomenu.
Koupila by sis třeba ten rozjasňovač od Notsofunnyany?

4 FRENCHSTYLE FRENCHSTYLE | Web | 29. března 2018 v 15:10 | Reagovat

Veľmi pekné fotky :) Rozjasňovač vyzerá super, ale asi by som sa bála objednávať hocijakú kozmetiku z Ali

www.frenchstyle.eu

5 Veru Veru | Web | 30. března 2018 v 19:13 | Reagovat

teda nenapadlo by me objednat si rozjasnovac pres Ali ale podle tve recenze to vypada suprove. :) uz zacinam premyslet ze bych si take neco objednala... mozna zkusim nejake stiny nebo rtěnku :) jeste to promyslim, kazdopadne jdu na Ali a prozkoumam co vsecko tam maji.

6 Donomie Donomie | Web | 4. dubna 2018 v 10:22 | Reagovat

Rozjasňovač nepoužívám, ale má takový hezk, luxusní balení.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.